måndag 17 september 2007

2007-09-17

Minnen från en svunnen tid
Jag har åkt på en riktig höstförkylning nu. Typiskt. Jag får väl tänka att det är bättre att den kommer nu än senare när helgerna är mer uppbokade.

Trots förkylningen orkade jag med en after work med UP, KH, JD och några fler på Hotellet. Jag har knappt varit på Hotellet sedan jag var singel och det kändes nästan lite konstigt att vara där igen. Ingenting har förändrats. Fortfarande ser alla människor likadana ut, fortfarande är alla supersnygga och fortfarande står alla och spanar in varandra hela tiden. Jag och UP pratade om det där och vi konstaterade båda att det kändes annorlunda att vara där som ett par. Man är lugnare på något vis. När jag var singel for mina ögon ständigt runt i lokalen, jag kollade in alla precis som de kollade in mig. Mötte killarnas blickar och funderade över vilka som var attraktiva och vilka jag skulle vilja prata med. Nu när jag var där med UP var det inte så. Nu räckte det med att vi bara fokuserade på varandra och de vi var i sällskap med. Det kändes så skönt och avslappnat.

Ärligt kan jag säga att Hotellet inte är något favoritställe för mig. Det känns för ytligt, för spanigt. Trots det blev kvällen riktigt bra men det berodde inte på stället utan på sällskapet, särskilt KH och UP. Jag kan omöjligt ha tråkigt tillsammans med dem.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida