onsdag 29 augusti 2007

2007-08-29

En bättre dag
Igår gick jag runt på jobbet hela dagen och mådde dåligt eftersom jag visste att min chef skulle komma tillbaka idag. Han framkallar total ångest hos mig. Jag måste byta jobb.

Sent på eftermiddagen fick jag i alla fall åka iväg för att gå på ännu en jobbintervju. Vilken skillnad mot den förra! Jag kom till ett modernt och fräscht kontor på Norr Mälarstrand och redan i entrén kände jag att här vill jag jobba. Jag blev intervjuad av två killar som båda var hur trevliga som helst, vi fick bra kontakt och skrattade och skämtade. Det kändes som att de till skillnad från personerna på den förra intervjun, faktiskt tyckte att mina svar var bra och vettiga.

Jag är lite stolt eftersom de berättade att de av totalt 75 kandidater bara har valt att träffa fyra, och jag är alltså en av dem. Lustigt nog tyckte jag inte alls att min ansökan var speciellt bra, men trots det fick jag alltså komma på intervju. Det här är ett jobb som jag verkligen vill ha. Det känns som ett bra och proffsigt företag att jobba på och jag är övertygad om att jag skulle trivas bättre och framför allt ha mer utrymme att växa på ett sådant ställe. Oavsett vad intervjun leder till känns det ändå så skönt att ha fått gå på en bra intervju. Efter förra vändan blev jag ganska uppgiven, men nu har självförtroendet vuxit igen.

På vägen från intervjun hade jag ett långt samtal med UP. Han hade varit på möte med en potentiell kund och var jätteglad för att mötet hade gått så bra även för honom. Jag blir så stolt! Det kändes som att det blev en bra dag för oss båda.

Jag tog mig bort till Södermalm för att träffa PH där. Vi hade tänkt gå på bio men det blev lite sent så vi gick i några affärer och gick sedan och åt alldeles för mycket mat på en pub vid Medborgarplatsen. Jag firade min lyckade intervju genom att köpa en fin mörkblå blus som jag vet att jag kommer att trivas bra i. PH köpte en likadan så vi kommer väl se ut som Piff och Puff om vi har dem samtidigt. Kvällen avslutades med fika innan vi tog oss hemåt. Det var en bra kväll, det var roligt att ses och fanns som alltid mycket att prata om.

C och Ø har åkt till Island på bröllopsresa idag. Jag tror att de kommer att få det fantastiskt bra där. Det är ett vackert och väldigt annorlunda land, det finns mycket att se och uppleva. Själv räknar jag ner dagarna till min egen resa. Det ska bli så skönt!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida