tisdag 28 augusti 2007

2007-08-28

Som vanligt
Nu räknar jag ner dagarna tills jag ska vara ledig. Jag biter ihop och står ut. Igår var jag effektiv och sökte två jobb. Jag vet inte hur pass bra mina ansökningar blev, men jag fick iväg dem i alla fall. Det känns bra att jag åtminstone gör någonting för att ta mig vidare. Att jag inte bara ger upp och fastnar. På kvällen var det styrketräning, för första gången på alltför länge. Det var jobbigt men skönt ändå. Jag har en ny strategi nu som går ut på att jag ska lyfta tungt med överkroppen och lätt med benen. Jag försöker forma om min kropp på något sätt och det här kanske hjälper.

Väl hemma var det tvätt och gå ut med katterna. En vanlig kväll. Jag pratade länge med E och vi bestämde att ses hemma hos henne på onsdag kväll. Jag ser fram emot det, det var länge sedan sist.

UP har stressigt nu. Fullt upp med jobb vilket är jättebra för honom och för hans företag, men tråkigt samtidigt eftersom vi knappt hinner ses någonting. Det börjar bli en vana - eller en ovana som UP sa - att vi inte ses. Det kommer så mycket annat i vägen. Tur att vi snart ska resa bort.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida