fredag 17 augusti 2007

2007-08-17

Bara tomhet
Det är som att jag bara har gett upp. Jag känner mest bara för att gå i idé och sova i en vecka, för den kommande veckan fram till bröllopet är verkligen inte en tid att se fram emot. Jag har två tuffa saker att gå igenom och det känns som att jag måste göra det helt ensam nu när UP är i Tyskland och har fullt upp med sitt där.

KH ringde på morgonen och som vanligt när det nästan skrämmande hur lika vi är, vad vi tänker och hur väl vi förstår varandra. Jag är så glad att jag har lärt känna henne. Jag har blivit utbjuden på tre olika after work i kväll men känner nästan för att tacka nej till allihop. Nu har jag ändå mer eller mindre lovat KH att följa med så jag får försöka stå vid mina ord. Fast jag måste åka hem först, jag ska hämta min tärnklänning hos sömmerskan och vill hem och byta om också. Idag känner jag mig alldeles för tråkig. Men det är som att jag knappt bryr mig längre.

ST har ett så bra citat, "assumption is the mother of all fuck-ups". Det är så sant. Det är så lätt att dra slutsatser utifrån något man tror, när man bara ser delar av sanningen. När man inte kan se allt, och inte kan veta allt.

Det känns nästan som att UP är på en annan planet nu. Han känns så avlägsen, som att vi knappt känner varandra. Jag kan inte förklara varför. Det är ju inte så att något har hänt, tvärtom, vi har knappt sett varandra. Det känns bara konstigt nu. Jag hoppas att allt blir som vanligt när vi väl ses igen. Jag hoppas att tiden går fort till dess och att det jag ska ta mig igenom går bra.

Jag ringde till UP efter att jag hade pratat med KH. Han hörde att jag lät lite låg och undrade hur det var och jag sa bara att det inte kändes så bra. Jag borde lägga fullt fokus på min intervju nästa vecka men det är som att jag inte ens kan koncentrera mig på den, som att jag knappt vill tänka på den, inte ännu. Om bara tiden kunde gå fortare. Om jag bara fick sova och sova tills nästa helg. Jag känner mig helt tom, utmattad, slut på energi. Hoppas att något bra händer som får mig att tänka på annat i stället.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida