måndag 13 augusti 2007

2007-08-13

Lite mer social
Jag har fått lite mer socialt liv uträttat den här helgen. Faktiskt känns det riktigt skönt att bara ha umgåtts med mina egna vänner i stället för UP's, som har varit dominerande under sommaren.

I fredags tillbringade jag en skön kväll hemma hos C och Ø, som fyllde år. De bjöd i vanlig ordning på en fantastisk trerätters middag och gästerna bestod av mig samt två vänner till Ø. Det var trevligt, en del prat om det kommande bröllopet förstås, men inte så farligt ändå.

På lördagen var jag hos mamma och Maja. Vi åkte iväg till Översjön för att bada i hettan. När jag var liten var vi jämt vid Översjön. Jag vet inte hur många gånger jag har cyklat på grusvägen dit - jag kan varenda meter i sömnen nu. Däremot har sjön förändrats något. Den har blivit klart mer igenvuxen av vass och näckrosor så det är inte lika bra bad som när jag var liten. Men varmt i vattnet är det ändå.

På kvällen sprang jag min vanliga runda och det gick i alla fall lite bättre än förra gången. Men det är en plåga. Jag kan inte föreställa mig att jag någonsin kommer att njuta av det, som jag hör vissa personer säga. Det är mer bara ett nödvändigt ont.

Söndagen var en ganska jobbig dag på sätt och vis. Jag hade bokat in brunch med KH och det var underbart att ses bara hon och jag. Vi pratade och pratade och det är sagolikt så väl som vi förstår varandra. Vi gjorde upp planer inför hösten och gladdes åt dem. Efteråt träffade jag S, vi tog en promenad runt Södermalm och åt glass i solen. Det var skönt att se henne också, det var ju alltför länge sedan sist. Men trots mitt härliga sällskap hade jag svårt att fokusera. Jag tänkte på UP's ord på telefon tidigare under dagen och våndades. Vi pratade sent på kvällen och löste det, men jag mådde verkligen dåligt av det ändå. Jag har börjat skriva ett långt brev till honom som jag ska ge honom på onsdag när han kommer hem från Italien. Bara försöka förklara allt jag kan om hur jag tänker och vad jag känner. Ibland räcker inte orden och då måste jag skriva ner det i stället.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida