måndag 6 augusti 2007

2007-08-06

Storstad och skärgård
Det känns som att jag knappt har varit hemma alls under min semester. Det har inte varit många dagar när jag bara har varit ledig, hemma i Stockholm. De få dagarna jag har varit hemma har mest gått till att planera C's möhippa och få ihop alla lösa trådar. En dag var mamma på besök. En annan dag var jag, UP, HT och JSk ute och paddlade kajak i Brunnsviken. Jag hade aldrig gjort det tidigare och var ganska nervös innan, men det gick väldigt bra och jag fick beröm för min fina teknik av HT. Efteråt åkte vi ut till Solna och spelade minigolf men det gick desto sämre. Jag är fullständigt talanglös och har inget som helst tålamod med att lära mig.

Vi har varit på två skärgårdsfester också, båda gångerna stora tillställningar som UP's vänner har bjudit in till. Första festen var inte så rolig men den andra blev bättre.

Möhippan för C är över och det gick bra. Hon blev tyvärr inte speciellt överraskad, men allt flöt ändå på och hon verkade ha roligt. Det är huvudsaken. Nu är det bara själva bröllopet kvar. Jag måste bli klar med mitt tal. Än är det lite kvar att göra.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida