måndag 6 augusti 2007

2007-08-06

Tokroligt i Lysekil
Äntligen ledig! Som jag har längtat efter den här semestern. Det är obeskrivligt. Det började bra med sol och fint väder. Vi tillbringade en skön dag på US' båt i Karlbergskanalen, solade och badade och drack rosévin. Efter det kom regnet...

Min första semestervecka var vi nere i Lysekil med TF, TM och LJ. Vi bodde hos TM's bror som är bofast där nere. Han verkade trevlig men sa inte så mycket. Vädret var ju inte så bra så något sol och bad blev det inte. I stället åkte vi på utflykt till Nordens Ark, promenerade, grillade och hade överraskningsparty för TM's bror som hade fyllt 40 under året. Veckan var fylld av tokroliga skämt och käcka tillrop och inte minst berättelser om tidigare resor, alla fester och lustiga saker som hade inträffat.

Efter fem dagar med detta var jag på väg att klippa till någon. Mitt tålamod har aldrig varit stort, och att leva så pass tätt inpå andra människor i flera dagar, det tar verkligen på krafterna. Jag höll till slut på att längta mig tokig efter att bara få lite egen tid, få lugn och ro, slippa lyssna på skämten och alla lustigheter som ändå inte alls berörde mig. Det är inte helt lätt för jag vet att UP tycker väldigt mycket om de här personerna, de är bland hans bästa vänner, och den här veckan är en av årets höjdpunkter för honom. De är ju snälla som bjuder med även mig. Men ändå. De har redan börjat prata om en långhelg i Köpenhamn till hösten och jag vet nästan säkert redan nu att den resan kommer jag inte att åka med på, även om det känns trist. Men jag har inte många semesterdagar kvar nu och ska jag resa bort så vill jag hellre prioritera något annat än det här.

UP's vänner är både roliga och trevliga - så roliga att jag känner mig outhärdligt tråkig bredvid dem, varje gång vi ses. Jag kan inte påstå att jag egentligen skulle vilja vara som dem. Det är bara det att jag känner att jag inte passar in i deras sällskap. De har en egen jargong, och jag är inte delaktig. Jag försöker, men det är inte enkelt.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida