tisdag 10 juli 2007

2007-07-09

Våga lita på varandra
I helgen kom en helt ny frågeställning upp. Vi träffade ett före detta par i lördags kväll. Hon har ny pojkvän men det var tydligt att den gamla ville få ihop det med henne på nytt. Hon hade planerat att sova över hos exet men hennes nuvarande pojkvän satte stopp för det.

Rent spontant tyckte jag att pojkvännen gjorde helt rätt. Jag skulle inte tycka att det var OK att min pojkvän övernattade hos en före detta flickvän, oavsett hur avsexualiserad och vänskaplig deras relation var idag. Det skulle inte kännas rätt eller bra att min pojkvän umgicks så pass intimt med en person han tidigare varit förälskad och attraherad av, och haft en sexuell relation med. Jag är medveten om att jag har en hård syn på det här, men det är så jag känner.

UP å andra sidan tyckte inte att det var något speciellt med det. Han menade att man måste kunna lita på varandra och på att personen har så pass gott omdöme så att ingenting skulle hända. Här är vi olika. Han litar på mig till 100%. Jag däremot har fortfarande en oro i mig efter det som hände i vintras. Än idag mår jag rent fysiskt dåligt bara av att tänka på det och jag kommer nog aldrig att kunna förstå hur UP kunde agera som han gjorde. Jag tror inte ens att han förstår det själv. Jag slutade helt lita på UP då och jag har fortfarande inte fått tillbaka mitt fulla förtroende för honom. Jag hoppas att jag kommer dit en dag, även om det tar tid.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida