fredag 29 juni 2007

2007-06-29

Det finns mycket lycka i världen ändå
Igår träffade jag en del av tjejgänget på Telia Finans. Anledningen till att vi sågs var att E har gift sig och vi skulle fira henne lite. Å andra sidan har även CS och MD gift sig under våren och vintern, och nu är dessutom E gravid, så det fanns all anledning att fira. Jag har verkligen saknat dem alla, det insåg jag nu när jag träffade dem alla på en gång. Jag inser att den vänskap och gemenskap som jag hade på mitt förra jobb, den var ganska unik. Mitt nuvarande jobb ligger ljusår ifrån Telias nivå på det sättet. Mitt nuvarande jobb är på många sätt OK, men det ger aldrig samma känsla som att gå till jobbet och uppleva att man är där och träffar sina vänner, inte bara sina kollegor.

Det roligaste igår var att se att alla mådde så bra. Alla är lyckliga i sina relationer, alla har bra liv, alla strålar på sitt eget sätt. Det gladde mig att se tjejerna på det sättet, att de alla verkar ha hittat hem, att de har funnit sin plats på jorden till slut.

Vi lovade varandra att snart träffas igen. Och jag lovar mig själv att se till att det blir av också, snart. Den här vänskapen är värd att hålla hårt i!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida