tisdag 26 juni 2007

2007-06-26

Sommarkväll
UP övertalade mig att åka hem till honom igår kväll, att träna idag och på onsdag i stället. Eftersom onsdagens aktivitet blev inställd kom jag fram till att det ändå skulle fungera att göra så, så jag tackade ja. Jag köpte med mig en bukett rosa rosor på vägen och vi handlade middag tillsammans - sparris och halloumi, små körsbärstomater, rökt lax, färskpotatis och gräddfilssås. Vi satt och åt på UP's balkong och det var en så där perfekt sommarkväll, ljummet i luften, ljus, klar himmel.

Senare på kvällen tog vi en promenad runt i villaområdet. Vi tittade på husen och diskuterade vilka vi gillade och vilka vi inte skulle vilja bo i. Det var roligt att vi hade ungefär samma smak, att vi gillade ungefär samma saker. Vi har konstaterat att vi är totalt ohändiga båda två så att flytta till ett renoveringsobjekt skulle det aldrig bli tal om.

Det är lite lustigt hur det har vänt. Förut tänkte jag mycket på att jag ville bo med UP, och det vill jag ju fortfarande. Någon dag, när det passar för oss båda. Men det är bara UP som pratar om det, som nämner det titt som tätt och får det att låta verkligt. Vem vet vad som blir av det?

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida