onsdag 20 juni 2007

2007-06-20

Ut och cykla
Det blev ingen träning för mig igår. Vädret var så fint och kvällen så ljus så jag och UP bestämde oss för att ge oss ut och cykla i stället. Vara utomhus och röra på sig är en bra kombination!

Tyvärr var mitt humör inte det bästa. Alla orosmoment, irritationer och frågetecken kring mitt jobb surrar i huvudet och gör mig retlig och stressad. I måndags var det riktigt trevligt på jobbet men igår var det ungefär som vanligt igen. Jag vet fortfarande inte om jag får ta semester de veckor jag vill. Det känns som att hela den här sommaren blir fel.

Vi lagade middag hos mig och pratade en hel del och först senare på kvällen kom vi iväg ut. Jag har två cyklar som tyvärr är helt olika. Dels har jag en riktig, gammaldags damcykel med jätteskön, bred sadel, cykelkorg och högt styre. Den har bara tre växlar och är väldigt tung att cykla med, tyvärr. Mamma har en likadan och jag förstår inte hur hon orkar ta sig fram på den, när knappt jag orkar.

Dessutom har jag en mouintainbike som jag fick inviga igår. Den var jätteskön att cykla på! Jämfört med damcykeln kändes det som att jag flög fram. Vi turades om att använda båda cyklarna och enades om att mouintainbiken helt klart var en skönare cykel, men att sadeln på damcykeln är skönast.

Vi åkte runt i Nacka och ner mot Järla Sjö, som är så otroligt fint nu på sommaren. Jag skulle mer än gärna kunna flytta dit, men jag vet också att det är extremt dyrt att bo där.

Jag har i alla fall insett en sak - det här med att bo i innerstan är nog inte så viktigt för mig som jag har trott. Hade jag verkligen, verkligen velat bo i stan till varje pris så hade jag även accepterat att ta en liten risig etta på 27 kvadratmeter, bara för att få bo i stan. Nu har jag i stället prioriterat bekvämlighet och mer utrymme. UP känner likadant. Han har ju utan tvekan haft råd att flytta till stan, men trots det har han inte gjort det utan valt att stanna i förorten även han. Det är nog tur ändå att vi i alla fall känner samma sak här. Sedan får man se vad som händer och var vi tar vägen, när det nu blir av.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida