torsdag 9 augusti 2007

2007-08-09

Tomt
UP är i Italien nu. Det känns så otroligt tomt redan. Han kommer hem mitt i natten till torsdag nästa vecka och sedan åker han till Tyskland redan på torsdagen igen. Hem och vänder bara. Jag är van att prata med honom flera gånger varje dag och nu blir det nästan ingenting alls på två och en halv vecka. Det känns tomt.

Jag åt i alla fall en god middag på balkongen, tog hand om katterna och fixade lite hemma under kvällen. Jag har bestämt att lära mig springa - trots att det är en plåga - och gav mig ut på kvällen. Första varvet kände jag mig stark så jag bestämde mig för att ta en lite längre runda runt området. Tyvärr var det betydligt segare uppförsbackar på den sträckan så jag tog slut helt och blev tvungen att gå en liten bit för att orka. Det var riktigt tungt och jobbigt. Jag ska ändå ge mig ut i kväll igen. Mitt mål är att orka springa tre varv runt området innan året är slut - det är inte långt egentligen, men för mig som är en totalt ovan löpare och egentligen alldeles för tungt byggd för det här så är det en prestation. Det är tur att jag är envis. Jag vägrar ge upp den här gången.

Jag ringde upp KH igår och det var verkligen upplyftande att prata med henne. Vi var eniga om att det var alltför länge sedan sist och bestämde direkt att vi snart ska ses, kanske till helgen eller absolut senast i nästa vecka.

Jobbet är tråkigt. Jag gör det jag ska men med nöd och näppe. Igår roade jag mig en del med att sitta och fundera över hur jag och UP ska fira vår ettårsdag. Det är inte förrän i november, men jag har lite planer som jag vill boka in god tid. Som tur är börjar det komma in lite fler annonser nu så jag har några ansökningar att jobba med också. Igår fick jag svar från ett jobb jag sökt att tjänsten hade tillsatts med en intern sökande. Det var ju inte helt överraskande tyvärr - interner verkar alltid få företräde.

Jag ska se till att få lite bättre ordning i mina garderober. Kanske börjar jag med det redan i kväll. I vanlig ordning har jag alldeles för mycket kläder men ändå ingenting att ha på mig. Jag har vissa ogenomtänkta köp, jättefina kläder som knappt passar till någonting. Så blir de också hängande i garderoben utan att jag knappt använder dem alls. Det jag behöver köpa till hösten är en vit skjorta, ett par höstskor och kanske en ny jacka. Jag ska nog ta en sväng på lunchen och se om jag kan hitta något.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida