onsdag 15 augusti 2007

2007-08-15

En bra dag
Gårdagen som började som ren öken blev faktiskt bättre till slut. Jag har pratat med en vän som har det minst sagt turbulent i livet nu. Det är svårt att råda - i slutänden måste man ändå gå på sin egen känsla. Jag sökte två jobb, egentligen kanske inga drömjobb men det känns bättre att söka än att inte göra något alls.

Jag smet lite tidigare för att åka iväg på massage. Stannade till vid Skanstull och köpte silver- och guldfärgade ballonger. Det blir bra! Massagen var underbart skön och väl behövd. Jag har redan bokat in en ny tid om en månad.

Efter massagen promenerade jag genom Rålambshovsparken. Det var en sådan kväll som jag och UP har väntat på hela sommaren, varm och härlig och mycket folk ute. Jag mötte PH och JP vid Kungsholms Torg och vi gick och åt på Primo. Jag slog på stort och åt efterrätt som jag aldrig brukar göra - tiramisu som var god och mäktig! Det var roligt att träffa tjejerna och vi var överens om att vi måste göra det oftare. Det finns så mycket att prata om och trots allt är det här två av de människor som har känt mig längst. Det är ändå något jag värdesätter.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida