torsdag 23 augusti 2007

2007-08-24

Kom igen
Jobbet är så tråkigt så jag får panik. Jag klarar inte att hålla koncentrationen uppe utan tänker på allt annat utom det jag borde göra. Värst är att jag inte ens bryr mig ännu. Jag vill bara bort.

Det blev en lång promenad hem från jobbet även igår. Jag fick några ärenden gjorda på hemvägen, men trots det ligger jag efter med mitt schema. Det blir att stressa desto mer i kväll i stället. Egentligen borde jag mest bara strunta i allt och se till att sova, men det kommer inte hända.

Igår blev det middag på balkongen igen. Det är så skönt att sitta där i solnedgången, men det märks att hösten är på väg. Så fort solen försvinner blir det kallt i luften. Det är klarare på något sätt, en annan kyla. Jag har alltid tyckt om hösten och jag ser fram emot den lika mycket i år. Alla årstider har sina tjusningar, men hösten är något särskilt för mig. Det är som att allt börjar på nytt då. Jag och PH pratade om det i söndags och hon sa att alla större förändringar brukar ske på hösten. Jag håller med om det och jag hoppas att den här hösten ska bära med sig många bra saker till mig.

Jag pratade med ST på kvällen och känner att det ska bli kul att träffa henne! Det är lustigt att en person som jag har haft så mycket kontakt med i ett år snart, att vi nu ska mötas i verkligheten för första gången. Det blir spännande.

Efter samtalet insåg jag hur mycket jag hade att göra och började med att gå ut med Saga - Tuva ville inte följa med - och sedan städa. Först därefter var det dags att ta itu med förberedelserna inför intervjun, men nästan direkt fick jag panik och insåg att jag inte vet någonting. Hur ska det här gå? Jag ringde till UP för att få höra något bra och uppmuntrande, men efter samtalet kände jag mig bara ännu dummare i stället. Jag skrev ett långt sms till UP där jag förbannade mig själv och min dumhet och sedan försökte jag sova, men det gick dåligt det med. Hur ska det här gå?

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida