tisdag 21 augusti 2007

2007-08-21

En ljusning
Jag har haft överlämningsmöte med AS idag. Det känns mycket bättre när jag har suttit med henne. Hon tror på mig - hon tvivlar inte på att jag ska klara uppgifterna. Det är trist att vissa andra inte verkar visa mig samma förtroende. Jag måste få alla här att inse att jag inte är AS - jag är en helt annan person och jag kommer med all sannolikhet att ha ett annat arbetssätt än hon har. Men det betyder inte att mitt sätt är sämre.

Det är synd att AS inte fick fortsätta som min chef för vi jobbar verkligen bra tillsammans. Jag vet att hon känner samma sak. Men nu är det som det är. Och jag ska ändå byta jobb förr eller senare.

Jag har blivit kallad till ännu en intervju! Det måste vara rekord för mig nästan med två intervjuer på totalt kanske tio ansökningar. Det brukar gå väldigt trögt annars. Det är skönt att det i alla fall händer någonting.

Jag funderade på det här med att jag har tackat nej till att gå ut nu när UP har varit borta. Det handlar inte om att jag inte vill träffa folk. Bara om att jag har känt att kroglivet inte ger mig så mycket. Det känns bara tomt och ytligt på något sätt. Som att allt är på låtsas, som att allt bara handlar om fasad. Så vill jag ju inte ha det med mina vänner. Jag vill att det ska vara på riktigt.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida