måndag 27 augusti 2007

2007-08-27

En skön söndag
Dagen efter bröllopet sov vi länge. Det behövdes - jag känner fortfarande inte att jag har kommit ikapp från min dåliga sömn i förra veckan. Det var skönt att sova med UP. Jag märker att jag sover lugnare när jag har honom bredvid mig. Vi åt en sen frukost och åkte in till stan. Jag hade hoppats få träffa ST men det blev inte av tyvärr. Jag är ändå glad att vi hann ses på fredagen - det lär bli fler gånger.

I stället fick jag och UP en jätteskön dag på stan. Han letade ny kostym och hittade en som var perfekt, dock inte i riktigt rätt storlek. Han ska gå och leta efter rätt storlek idag i stället, men färgen var otroligt bra på honom. UP provade sig igenom flera olika färger och varianter och ju större mitt leende var när jag såg honom, desto finare visste han att han var. Vi avslutade dagen med asiatisk middag och massor av efterrätt. Vi pratade om allt och lite till, som vanligt. Jag är så glad att UP är hemma igen. Han är min bästa vän, tveklöst.

Nu har det blivit höst. Det känns lite sorgligt att sommaren är över, men vi drar ut på den lite till genom vår semesterresa nästa vecka. Jag räknar dagarna tills vi får åka iväg igen. Det är något att se fram emot.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida