onsdag 12 september 2007

2007-09-12

Resan börjar
Fredag den 31 augusti åkte jag och UP äntligen iväg till Turkiet. Jag jobbade knappt halva dagen och tog sedan min jättestora resväska och åkte in till stan för att fixa lite sista minuten-shopping med UP. Brudparet hade önskat sig ett antal saker men vi tyckte att det vore roligt att ge dem något speciellt från Sverige i stället. Vi köpte ett stort, vackert gult Mateus-fat från NK och tog sedan bussen ut till Arlanda.

Resan gick bra och vi stressade från flygplatsen in till stan och vårt vandrarhem. Det var hett, hett och vi hann bara snabbt kasta oss in och ut ur duschen innan det var dags att springa iväg ut. Jag var inbjuden på Bachelorette Party och UP skulle med på en boys' night out med brudgummen och hans vänner.

Det var första gången jag träffade brudparet och jag har blandade känslor. Bruden är en turkisk tjej som UP träffade i Filippinerna och brudgummen är från USA. Bruden är liten och söt, otroligt kokett - jag har aldrig mött någon liknande i Sverige. Vi stack iväg ut på stan till en häftig restaurang med fantastisk inredning utomhus, med god mat och showande transvestiter mellan varven. De flesta pratade turkiska förstås och jag hamnade mitt emellan två amerikanska tjejer och de turkiska så det var lite svårt att hänga med i samtalen. Men det kändes bra att ha träffat de flesta åtminstone en gång innan bröllopet i alla fall.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida