fredag 14 september 2007

2007-09-14

Avkoppling
Jag börjar motvilligt komma in i jobblunken igen. Det går skrämmande fort. Jag har redan nu snudd på glömt bort känslan av att vara ledig, av att göra vad jag vill, att bara vara. Jag har sett några jobb som jag funderar på att söka men har inte haft motivationen att göra det riktigt än.

EVK ringde äntligen upp mig och jag fick lite mer information om KH's möhippa som ska bli av redan nästa helg. Det ska bli kul! Bara sekunden efter att EVK lagt på ringde KH upp och jag var på vippen att försäga mig. Vi var ense om att vi måste ses oftare. Vi vill ju träffas båda två men det är svårt att få till tiden. Nu har hon fullt upp inför bröllopet så jag räknar inte med att se så mycket av henne den närmaste tiden, förutom på after work i kväll.

Jag åkte till UP på kvällen. Jag hade lovat att bjuda honom på middag och jag lagade till min mästerliga lax som han aldrig har fått smaka förut. Faktiskt blev maten fantastiskt lyckad och UP sa att vi kanske skulle kunna bjuda hans mamma på samma middag någon gång. Bättre betyg kan man knappast få! Jag blev stolt! UP kontrade med att bjuda på en ljuvlig kladdkaka som vi avnjöt med vaniljglass och dessertvin framför Shrek 2. Det var en skön, avkopplande kväll.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida