fredag 28 september 2007

2007-09-28

Samma känslor
Jag träffade JP igår efter jobbet. Vi hade planerat att ta en skön promenad, men vädret hann slå om på en dag bara och till riktigt grått och ruggigt. Inget promenadväder med andra ord så vi nöjde oss med en kort sväng och satte oss sedan på ett café i Götgatsbacken. Jag åt en chevresallad och hon drack en latte.

JP träffade sin pojkvän precis en månad efter att jag och UP blev tillsammans. Jag har fortfarande aldrig träffat honom. Han bor i Dalarna och vi har lyckats springa om varandra när han har varit här. Deras situation är inte helt enkel eftersom de bor på olika håll, men jag har en känsla av att de kommer att lösa det. De verkar vilja det så mycket, de verkar båda känna att de har hittat rätt, och när det känns så, då löser man det.

Det är roligt med JP för att hon beskriver samma känslor för sin pojkvän som jag har för UP. Ingen av oss har ett perfekt förhållande - vem har egentligen det? - men känslan är ändå densamma - man kan inte föreställa sig livet utan varandra. Att det är vi som hör ihop. Att det äntligen stämmer, på något fantastiskt och ofattbart vis.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida