fredag 5 oktober 2007

2007-10-05

Tunga stunder
Gårdagen var utmattande. En massa gamla saker revs upp igen och jag och UP var osams större delen av dagen. Det är idiotiskt. Vi är ju i samma lag. Vi är inte mot varandra utan med varandra. Min rädsla får mig att göra och säga saker som jag inte menar, saker som jag aldrig ens borde tänka, för de är inte relevanta och inte sanna. Det som betyder något är att jag har den finaste människan i världen som vill leva sitt liv med mig. Jag ska vårda det fantastiska vi har i stället för att rasera det. Jag måste sluta vara rädd.

Vi var hos KH och JD på kvällen. De är otroliga - de gifter sig om två dagar och trots det har de tid att anordna middagsbjudning för tio gäster hemma i lägenheten. Det var en riktigt kul kväll så länge vi var där. Då kunde vi tänka på annat.

Idag har jag migrän. Jag är yr av trötthet och fullkomligt tom på energi. Jag har ingenting kvar att ge. Jag vill bara sova. Det var ytterst nära att jag sjukanmälde mig idag, men jag ändrade mig i sista minuten och vacklade iväg till jobbet. Jag tror inte att jag kommer klara att vara här en hel dag. Jag ska kämpa mig fram till lunch och sedan får jag se.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida