tisdag 16 oktober 2007

2007-10-16

Skapa förändring
Jag måste ta tag i mitt liv nu. Jag har mycket att jobba med. Mitt jobbsökande har legat på is i flera veckor, men nu känner jag mig äntligen taggad att ta tag i det på nytt. En ansökan ska ut redan idag och sedan är det bara att beta av resten också. Det är ingen annan än jag som kan få det här att hända. Det är bara jag som kan skapa den förändring jag vill ha.

Igår syndade jag efter jobbet. Jag gick och köpte den där perfekta lilla svarta klänningen som jag har suktat över i flera veckor. Den är perfekt till nyårsafton, till exempel, och jag är säker på att jag kommer att ha mycket användning för den. Efter shoppingen gick jag iväg för att träna med SS, spinning som vanligt. Tyvärr var jag inte fullt lika taggad idag som jag brukar vara. Musiken var lite för enformig för min smak och jag kom aldrig igång så där till 100% som jag brukar göra.

Hemma var jag effektiv. Jag lagade middag och matlåda - en supergod paj med potatis, sparris, chevrè och honung. UP sa till mig igår att jag nog borde uppdatera min syn på mig själv som kock. Jag anser själv att jag inte kan laga mat, men UP sa att det kan jag ju, jag vågar experimentera och laga mat utan recept och det blir bra. Jag tog ut katterna på en promenad på gården och när jag var ute med dem prövade jag att säga "jag är underbar" till mig själv - utan spegel den här gången. Jag fick fram orden, men hörde ändå att det lät ihåligt. Som att jag inte riktigt trodde på det jag sa, som att ordens mening inte nådde fram.

Jag har börjat skriva en lista på sådant jag tycker om hos mig själv, sådant jag är nöjd med och sådant som jag är stolt över. När jag pratade i telefon med UP senare på kvällen bad jag honom säga något om mig, något som han älskar mig för. Han kunde säga en hel massa saker och jag kan lova att det stärkte mig. Jag jobbar vidare med mig själv.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida