måndag 5 november 2007

2007-11-05

Födelsedagsdag
Idag fyller min älskade UP år! Jag väckte honom med frukost på sängen i morse och i kväll ska jag åka dit igen. Vi ska bjuda hans mamma på middag.

Jag minns UP's födelsedag för ett år sedan. Då hade vi bara känt varandra i en vecka och dagen innan han fyllde år var vi ute och partajade på Vindhem. Det var en toppenkväll verkligen! På UP's födelsedag för ett år sedan sprang jag runt på visningar i stan och passade på att ringa honom och gratulera mellan visningarna. Jag minns att han blev glad att jag ringde, att vi hade ännu ett bra samtal.

Den här gången firade vi dagen innan UP's födelsedag. Vi började med brunch på Fåfängan. Det var första gången vi var där, och det var roligt att komma dit till sist och se den härliga utsikten över Stockholm, från en av stans högsta punkter. Restaurangen var inte så stor, men det var otroligt lugnt och skönt att sitta där. Som att bara få andas ut lite.

Efter all mat tog vi en skön promenad i Nyckelviken och därefter var det dags att åka in till stan för att se Peer Gynt på Stadsteatern. Jag har läst en massa lysande bra recensioner för den pjäsen så förväntningarna var höga. Och visst var det bra. Men mastigt! Över fyra timmar inklusive pausen. Skådespelarna såg fullkomligt utmattade ut när de tackade för applåderna efteråt, och det förstår jag.

Vi avslutade kvällen hemma hos UP. Jag har hyrt in min pappa som kattvakt i två nätter, för att kunna tillbringa nätterna hemma hos UP nu när han fyller år. Det är värt mycket. Jag sover aldrig så bra som när jag är med honom.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida