tisdag 19 december 2006

2006-12-19

Presenter och shoppingsug
UP var med JSk på en modelltävling som tidningen Hennes anordnade på Sturecompagniet i förra veckan. Det var ett riktigt tjejevent och han kom hem med en goodie-bag fylld med prylar som är helt oanvändbara för honom själv - halsband från Baglady, parfym från Paris Hilton och från Triumph, fuktighetskräm, silverglittrigt nagellack från MakeUpStore och allt möjligt annat. Fuktighetskrämen gav han till sin mamma men resten fick jag!

Shoppingdjävulen har klorna hårt i mig nu. Det är inte bra! Det blir för dyrt för mig! Jag vill ha allt jag ser, vill förnya och byta ut hela min garderob. Hela tiden ser jag saker som skulle passa mig perfekt - tröjor, byxor, kjolar, klänningar... Jag tror att mitt nyårslöfte för 2007 ska bli att jag ska försöka få en lite mer feminin stil. Inte så mycket jeans utan mer klänning eller kjol, mer smycken, mer kvinnliga saker. Jag måste lära mig att klä mig så utan att känna mig utklädd eller konstlad! Men allt går med lite vilja... och när det gäller att shoppa är jag knappast svårövertalad.

Jag har sett ett par underbara röda lackskor på TopShop, lite Mary Jane-stil med konklack och rund tå. Så fina! Men numera är jag ju tveksam till att bära högklackat. Jag är redan utan skor något längre än UP och jag vill inte vara längre än honom alls, egentligen. Skorna är verkligen jättefina men jag ska nog låta dem vara ändå. Kanske satsa på något annat i stället. Nya byxor som inte är jeans vore bra! Och någon klänning att ha till vardags, på jobbet. Och mycket annat... Jag vill ha allt och lite till!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida