fredag 8 december 2006

2006-12-08

Obeslutsam
Jag kan inte riktigt bestämma mig för hur jag mår just nu. Det har varit bra och dåliga saker. Min födelsedag blev en blandning av båda delarna. Mamma och C kom till mig på kvällen men C var ledsen för att hon hade tappat min present på vägen dit och mamma kunde självfallet inte sluta älta det... Pappa kom ju inte dit, han hade julmiddag med hemvärnet. Jag tycker att det är tråkigt att han valde att prioritera det framför att träffa mig på min födelsedag, men än mer sorgligt är att han inte ens ringde för att gratulera. Som att det inte hade någon betydelse alls. Annars var det förvånansvärt många som kom ihåg och gratulerade mig, både på jobbet och privat.

Men jag fick fina presenter - två böcker, ett presentkort på ansiktsbehandling, en hög vas (perfekt till gladiolus), skovårdsprylar (sådant jag behöver ha men aldrig kommer ihåg att köpa), två orkidéer och en begonia. När mamma och C hade åkt kom UP över till mig och trots att jag hade bett honom att inte köpa något hade han mig sig en kartong med fina chokladpraliner. Jag ska försöka att inte äta upp alla på en gång.

Torsdagen bjöd på en stressig förmiddag på jobbet, men också på en väldigt rolig händelse. Min gamla kollega från Telia NI ringde! Hon var i Stockholm och undrade om jag hade tid att träffa henne. Självklart hade jag det! Efter lunch åkte vi till reklambyrån för att se deras förslag till vår nya samlingsbroschyr. Det var riktigt, riktigt bra! Bara jag och AG kan få igenom vår idé om vilka bilder vi ska använda så kommer det att bli perfekt, ett helt nytt koncept för oss. Mötet var klart redan på eftermiddagen så jag åkte iväg för att träffa NI på Södermalm direkt efteråt.

Det är lustigt hur det är med vissa personer. Jag och NI har knappt haft kontakt på ett helt år, sedan sist jag var nere i Skåne och hälsade på SSH. Vi hade inte jättemycket kontakt ens när vi jobbade ihop, även om vi arbetade väldigt intensivt tillsammans med säljtävlingsresor och en del annat. Men igår var det som att träffa en riktigt nära vän. Vi pratade i munnen på varandra, berättade om allt som hänt i våra liv sedan sist, pratade om gamla kollegor och allt annat. NI såg ut att må jättebra nu och hon sa att hon gjorde det också. Jag lovade att snart komma ner och hälsa på henne i Lund och självklart har hon en sängplats hos mig också när hon vill passa på att åka hit.

Jag har äntligen ringt till US också. Tyvärr svarade han inte men jag lämnade ett meddelande till honom. Jag räknar inte med att han kommer att ringa tillbaka, jag bad honom inte att göra det heller. Men UP berättade att US hade frågat om oss två och att han hade låtit glad när UP sa att vi brukade träffas. Jag antar att jag äntligen har lyckats placera US i kompisfacket, och då kan jag också till slut tycka om honom igen, som vän, för som vän vet jag att han ändå har mycket att ge.

På kvällen körde jag ett jobbigt spinningpass. Det var inte riktigt så roligt som det brukar vara, eller så var jag bara inte på rätt humör. Kvällen tillbringade jag i soffan med en stor bit av chokladtårtan från min födelsedag. Den var nästan ännu godare idag.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida