onsdag 29 november 2006

2006-11-29

Snart semester!
Jag håller på att längta ihjäl mig efter mina två semesterdagar. Jag ska vara ledig både torsdag och fredag, utan att resa bort utan bara som ren lyx, bara vara hemma och njuta av livet. Självklart har jag bokat upp mig på saker hela ledigheten igenom. Det är som vanligt. Bara vara och göra ingenting? Jag?? Det kommer aldrig att hända.

UP kommer över i kväll och i morgon ska jag gå på stan och fika med TT. Kanske träna, jag har inte bestämt mig. På fredag har jag min efterlängtade massagetid inbokad och sedan åker jag ut till mina föräldrar på dagen. På kvällen är det after work med AnS och JD och säkert en hel massa andra människor. Jag hoppas att det blir roligt och inte jobbigt. Jag hoppas och hoppas inte att US kommer dit. Lördagen är det bio med tjejerna och på söndag har jag fem visningar och tvättid på kvällen. Sedan är helgen slut. Tiden går fort, för fort, framför allt när jag är ledig. Jag vill alltid hinna mer än jag kan, och är fortfarande så stor tidsoptimist att jag tror att allt är möjligt att klara.

Mest av allt den här helgen längtar jag efter att gå i affärer. Jag har en lång lista över saker jag ska titta på och saker jag ska köpa. Dels är det saker till mig själv, både sådant jag behöver och riktiga lyxpresenter bara för att jag vill. Sedan är det några julklappar också som jag förhoppningsvis ska lyckas få tag på. Det ska bli så skönt! Det här att vara ledig en vardag, när andra människor jobbar - det är lyx! I love it!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida