torsdag 23 november 2006

2006-11-23

Bra och dåligt
Vissa samtal med vänner gör mig glad. Andra gör mig ganska ledsen. Somliga vänner har jag inte pratat med på länge och det lyfter hela dagen att höra från dem. Men sedan får jag veta att någon annan mår dåligt, att det är negativa saker som händer, och det är så svårt att säga rätt saker, att göra rätt saker för att hjälpa till.

JN ringde mig igår! Det var ett av dagens lyft. Vi har inte pratat med varandra på flera veckor och jag har varit orolig för att det har varit något fel, att han är sur över något eller vad det kan vara. Han är så känslig för sådant så man vet aldrig. Så på tisdagen ringde jag honom bara för att kolla läget men han svarade inte. Men igår hörde han av sig och allt var precis som vanligt. Han var glad och trevlig som alltid och ville försöka träffas snart. Det blev inget långt samtal men det gjorde mig väldigt glad att prata med honom. Jag har saknat honom!

Lite senare hade jag kontakt med en annan vän på msn. Det samtalet gjorde mig ledsen för det visade sig att hon mår väldigt dåligt nu. Det händer tråkiga saker i hennes liv, sådant som hon inte har orkat prata om ännu och inte vill att folk ska veta om. Jag kan bara finnas till hands för henne, men tiden springer ifrån henne nu och det här är verkligen det sista hon behöver. Hon är värd så mycket mer än det här och det är så synd att inte alla andra ser det också.

På kvällen var det träning som vanligt. Det går bra men det är jobbigt! Jag träffade på JSa på gymmet och vi pratade lite om fredagen. Vi ska gå och se Bounce på Dansens Hus och det är något jag har sett fram emot länge! Bättre finns inte, de kan göra vem som helst lycklig. Jag hoppas det blir en lyckad kväll!

Nu på morgonen har jag pratat med SSH. Hon kommer hit i helgen. Som jag har saknat henne! Det är evigheter sedan vi träffades sist och det finns mycket, mycket att ta igen på den korta tid hon är här. Jag räknar ner dagarna tills vi ses. Snart är det dags!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida