fredag 17 november 2006

2006-11-17

A perfect gentleman...
I onsdags träffade jag JD på kvällen. Och vilken kväll sedan!

Vi möttes vid Royal Viking Hotel direkt efter jobbet.
"Jag tänkte att vi skulle börja med en fördrink", sa JD så vi tog hissen upp till skybaren. Det var en riktigt trevlig bar med utsikt över stan - jag undrar varför jag aldrig har varit där förut!

"Förutsättningen för den här kvällen är att jag betalar allt", sa JD när vi skulle beställa. Jag hade velat protestera men insåg snabbt att det var meningslöst. Efter drinken tog vi taxi ut till Cirkus för att äta middag, förrätt och varmrätt med vin, och sedan var det dags att se Mamma Mia. Jag hade aldrig haft en tanke på att boka biljetter själv men jag blev positivt överraskad. Själva storyn var inte så speciell, ganska förutsägbar, men sångarna var över förväntan, riktigt duktiga, och ABBAs musik är ju aldrig dålig. Jag fick för mig att musikalbiljetter till Mamma Mia vore en perfekt julklapp till mamma och pappa men JD sa att det är bara att glömma, det är totalt fullbokat sedan långt tillbaka.

Min summering av kvällen är att jag nog aldrig i mitt liv har blivit så bortskämd som denna kväll. Det var drink i pausen, drink efter föreställningen, taxi till Restaurang Kungsholmen för ytterligare drinkar och sedan avslutade vi kvällen på Lokal. Komplimangerna haglade över mig och jag sög åt mig som en svamp av allt som JD sa. Och jag hade fortfarande inte spenderat en krona...

JD var den perfekte gentlemannen genom hela kvällen. Så trevlig! Och så lätt att prata med, helt öppet, om vad som helst, högt och lågt, generellt och privat, från politik till sex till vänskap till musik till träning till... Jag uppskattade allt han gjorde extra mycket just för att jag visste att han inte har några baktankar med det. Han är inte intresserad av mig, han vill inte få mig i säng - han är bara en god vän. Och jag måste tillägga att jag beundrar KH också - jag hade nog inte kunnat låta bli att bli svartsjuk om jag var hon.

Det var väldigt roligt att få chansen att lära känna JD bättre. Och jag har lovat honom fria drinkar resten av året som tack för kvällen.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida