tisdag 7 november 2006

2006-11-07

Ännu en måndag
Måndagar är som de är. Om saker ska jävlas i veckan så kan man ge sig den på att det kommer att hända på måndagen. Den här dagen var inte ett dugg rolig på jobbet. Jag blev utskälld av en kund för ett problem som jag inte ens själv har med att göra. Jag blev i min tur både rejält ilsken och ledsen över kundens spydiga beteende men de övriga på kontoret muntrade upp mig och sa att det där är något som alla råkar ut för, han är en idiot helt enkelt, bry dig inte.

Mäklarna från gårdagens visningar ringde under dagen men jag tackade nej till att bjuda helt och hållet. Jag har inte haft helt rätt känsla för någon av söndagens lägenheter och då är det bättre att låta det vara. Det är som UP sa till mig, det kommer alltid flera...

Jag ringde till JB och avbokade middagen på fredag. Det kändes inte speciellt bra med tanke på hennes reaktion, men jag har funderat väldigt mycket på det och som det känns nu kan jag inte göra på något annat sätt än det här.

Träningen gick bra! Roligt och svettigt och jag ser fram emot kvällens pass. När jag kom hem ringde ML som jag träffade i lördags. Det var trevligt att prata med honom och självklart, självklart känner han US. Det går inte att undvika den mannen! Vi kom fram till att det verkar som att ingen känner US speciellt bra men i princip alla vet vem han är. Stockholm är en ankdamm, ibland är det alltför litet för allt som händer.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida