måndag 6 november 2006

2006-11-06

Födelsedagsfest
På lördagen sov jag så länge jag kunde - tills Saga kom och väckte mig. Det finns värre sätt att vakna, faktiskt är det riktigt trevligt att bli väckt av en katt som ligger och spinner bredvid mig i sängen.

Jag tillbringade hela dagen med att röja hemma. Storstäda, tvätta, veckohandla... Trots att jag var igång hela dagen hann jag inte klart med allt. På kvällen åkte jag in till stan för att möta upp en del av gänget från gårdagen. UP fyllde år på söndagen och tog det som en bra anledning att dra ihop lite folk för att äta middag, dansa och festa lite till. US skulle ha varit med också men blev sjuk och uteblev, men det gjorde ingenting, tvärtom. En roligare kväll har jag inte haft på länge! Humöret var på topp, alla var på gång och gjorde sitt för att höja stämningen till oanade höjder. Vi dansade så att svetten lackade och jag har ingen aning om hur mycket öl jag fick i mig men vet att vi dessutom lyckades spilla ut en hel del som vi höll på och tramsade. Hur barnsligt som helst men vad spelar det för roll!

Någon frågade mig hur länge jag, UP, KH och JD hade känt varandra.
"En vecka", svarade jag helt sanningsenligt, "men det känns som att det skulle vara flera år." För så är det ju. JD är en ny favorit, KH känns som att hon redan nu är min bästa väninna, och UP har jag haft kontakt med varje dag sedan vi lärde känna varandra förra helgen. Under den här veckan har vi hunnit träffas fyra gånger och det kommer att bli betydligt mer. Redan nu finns nya planer, redan nu pratar vi om resor och gemensamma upplevelser. There's more to come out of this!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida