fredag 17 november 2006

2006-11-17

... with access luggage...
Fredag eftermiddag och det kommer ett gruppmail från JD. After work på Allmänna Galleriet i kväll! Jag tittar igenom distributionslistan och vem hittar jag där om inte DP, killen som jag träffade på Hotellet förra sommaren. Han förvandlades över en natt från trevlig kille till riktigt, riktigt obehaglig och han drev mig så långt att jag slutade svara i telefon när det ringde sent på kvällarna eller tidigt på morgnarna (tider när man normalt ligger i sängen för det var bara då han ringde). DP kom fram till mig på Gerdas en gång i somras och försökte inleda en konversation och jag blev så rasande över hans fräckhet att jag nästan ville klippa till honom. Givetvis är han vän till JD. Givetvis - för Stockholm är en ankdamm, varken mer eller mindre.

Jag förbannar att Stockholm är en stad som bara krymper och krymper. Jag blir galen på det! Det går inte att lära känna en ny person utan att man kan ge sig den på att han eller hon känner minst en av mina tidigare vänner och bekanta. Ju fler människor jag lär känna desto mindre är Stockholm. Det är otroligt.

Jag har mailat tillbaka till JD och sagt att jag kanske inte kommer med i kväll eftersom jag inte vill träffa DP. Jag har inte fått svar ännu - men lusten till att gå ut och träffa vännerna har helt försvunnit.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida