fredag 24 november 2006

2006-11-24

Torsdagkväll
Igår kväll körde jag veckans sista spinningpass. Jag hade lockat med mig S på träningen och pratat vitt och brett om vilken bra instruktör det är som kör på torsdagarna. Dessvärre var han borta, ersatt av en vikarie som tyvärr inte alls var lika duktig. Men det blev svettigt som vanligt, det är bara att jobba på och hålla tummarna för att det verkligen ger resultat. Det får mig att må bra hur som helst.

Katterna är otroligt keliga nu. R var och hälsade på dem i tisdags och han sa samma sak. Nu när jag kom hem var de som plåster nästan, Saga ville att jag skulle bära henne hela tiden. Det är verkligen roligt att komma hem till dem!

UP ringde på kvällen och vi pratade i nästan en timme. Jag kan inte komma ifrån hur roligt vi har och hur otroligt lätt det är att prata med honom. Det är otroligt att vi bara har känt varandra i några veckor, det känns som om det hade varit flera år. UP gjorde sitt bästa för att övertala mig att komma med på festen i kväll och jag sa till slut att jag kommer med en stund i alla fall. Jag tror inte att TT skulle bry sig om att jag går på fest hos hennes ex-man, det känns lite konstigt för mig men som tur är kommer det ju att vara andra där också.

Vi planerade inför lördagen också och nu ser jag faktiskt bara fram emot det! Ingen stress, inga farhågor, jag tycker bara att det ska bli riktigt, riktigt roligt att ses. JSk både ringde och smsade under vårt samtal men jag tryckte bort honom. Han är trevlig men väldigt påstridig! UP bekräftade det som både jag och PH insett direkt, att JSk mycket riktigt är intresserad av PH. Jag sa till UP att det kunde han lägga ner direkt... Jag pratade med PH också senare på kvällen och förhoppningsvis dyker även hon upp en sväng i kväll. Vi ska höras av under dagen och bestämma något.

Och nu är det äntligen fredag och Bounce! Tjohej!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida