onsdag 9 augusti 2006

2006-08-09

Semester
Min sista semestervecka redan. Dagarna bara försvinner, alldeles för fort. Jag brukar tycka att tre veckor är fullt tillräckligt men i år har jag knappt hunnit koppla av förrän det är dags att börja jobba igen. Jag har hållit mig borta från datorn så mycket som möjligt under semestern. Gjort annat i stället - tränat, umgåtts med familjen, träffat de få vänner som är i stan, läst böcker, promenerat, lyssnat på musik. Gjort mitt bästa för att koppla bort vardagen, även om det är svårt.

AK ringde mig förra veckan. Hon har också fått höra om JM och är fly förbannad på honom.
"Jag ska damma av honom så mycket att han aldrig mer kommer att vilja se åt mig", morrade hon. Jag kunde inte låta bli att le. Hon tar det här klart hårdare än jag gör, visst, jag är besviken på honom och väldigt förvånad, men jag kommer inte att låtsas som att någonting är annorlunda nästa gång vi ses. Han ska själv få ta det steget. Men jag hoppas att jag är där när AK träffar JM och pratar allvar med honom. Det ska bli intressant att höra vad hon säger då!

Jag, mamma och C var på Dalarö och badade i veckan. Vi hittade en underbar liten sandstrand med knappt något folk, långgrunt och klart, svalt vatten. Helt ljuvligt! Jag har badat en hel del i år, det är jag lite stolt över med tanke på hur tråkigt jag brukar tycka att det är.

Häromkvällen var jag och tränade på Odenplan med JB. Hon och JS har varit på Kuba och tyvärr visade det sig vara en besvikelse, enligt vad de har berättat.
"Är du inte rädd att stöta på T och JT här?" frågade hon när vi skulle börja träna. Och visst är jag det. Varje gång jag kommer dit ser jag mig över axeln och hoppas att de inte ska vara där. Men Odenplan är en anläggning jag gillar eftersom de har riktigt bra spinningpass där. Jag vägrar låta T och JT styra mitt liv, styra var jag kan och ska träna. Jag måste kunna röra mig fritt och träna var och när jag vill. Jag har inte gjort något fel; jag har ingenting att skämmas för.

Snart är semestern slut. Snart är hösten här, med jobb och vardag. Jag har redan ångest. Måste planera för nästa resa, för nästa semester, se till att jag har saker på gång, saker att se fram emot hela tiden.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida