torsdag 24 mars 2011

2011-03-24

Träningstillskott
Igår la jag till ett extra träningspass till min vanliga onsdagsdos: core 30 minuter före cykelpasset. Det passade faktiskt perfekt. Övningar som gjordes i lugnt tempo men som ändå kändes och vi jobbade med muskler som är viktiga men som lätt glöms bort. Helt klart något jag kommer att fortsätta med framöver!

Det är roligt med träningen nu för jag lär känna och pratar med fler och fler av gänget som alltid är där. Det känns bra och jag känner mig i högsta grad delaktig i laget. Jag har nu inte svårt att komma iväg och träna annars, men det här är liksom bara en extra morot som gör det ännu roligare. Cykelpasset gick också bra - det är stor skillnad att träna utan huvudvärk! - och jag kämpade och slet och gav allt. Så himla roligt! I kväll är det body pump och jag ska minsann inte vara sämre idag än igår.

Annars har det inte hänt mycket nytt. Jag betade av hela min lista förutom en sak igår, där jag insåg att jag måste ha hjälp av U för att bli klar. Han kom hem sent efter ett kvällsevent så vi får fixa den biten i kväll i stället. Men vi gör framsteg hela tiden, och gör vad vi kan för att hålla listan i schack, även om det alltid tillkommer nya saker också.

Igår var första dagen på en vecka som jag inte hade huvudvärk och jag hoppas det håller i sig även idag. Jag siktar på att jobba hemifrån i morgon - jag är fortfarande trött efter för lite sömn och behöver en paus från bruset. Tur att vi har den möjligheten.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida