fredag 25 februari 2011

2011-02-25

Lite piggare
Det är hopp om livet. Igår var jag riktigt sänkt hela dagen. Migränen vägrade släppa trots dubbla doser av mina starkaste tabletter. Jag rörde mig långsamt mellan soffan och köksbordet och redan vid halv nio på kvällen gav jag upp och gick och la mig. Ljuva sömn...

Idag är jag avsevärt piggare men inte helt hundra så jag håller mig hemma en dag till. Den extrema kylan verkar ha släppt sitt grepp för den här gången och nu är det bara ett par minusgrader så idag ska jag absolut ge mig ut och promenera runt ön på lunchen. Sedan är det äntligen helg igen!

Våra tackkort har skickats iväg och vi har redan fått flera reaktioner från våra gäster som skriver och tackar och berömmer fotot. Det är glädjande att höra och vi är också själva jättenöjda med bilden - vi står och skrattar med paraplyet i högsta hugg uppe på Skinnarviksberget, med vattnet och stadshuset i bakgrunden. Mamma sa igår att Maja också hade tyckt om bilden!

Annars har det av förklarliga skäl inte hänt så mycket mer sedan igår. Jag har bara varit trött, men det går åt rätt håll i alla fall. SS föreslog när vi pratade för ett par veckor sedan att vi skulle ses den här helgen, men jag har inte hört något från henne så jag räknar inte med att det blir av. Kanske lika bra. Mina känslor är blandade.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida