onsdag 23 februari 2011

2011-02-23

Tjejmiddag
En tjejkväll modell mindre bjöd tisdagen på då jag åkte hem till fina PR för middag och prat. En helt lagom kväll med så klart massor att prata om, som alltid! Jag är innerligt glad att vi har lärt känna varandra och blivit vänner. Vissa personer ska man hålla hårt i och PR är helt klart en sådan person.

Annars har det inte hänt mycket. Jag är konstant trött, känns det som - total sömnbrist som jag aldrig lyckas råda bot på. Min tand gör ont ibland - det kommer och går och jag kan inte riktigt avgöra om jag ska använda bettskenan eller inte. Jag använder den för det mesta men vet inte om den egentligen gör situationen bättre eller sämre.

Temperaturen har slagit nya rekord - i morse när jag gick hemifrån var det -19 grader! Inte klokt! Jag är innerligt trött på kylan nu. Den begränsar vilka kläder jag kan använda och jag har aldrig gillat att frysa. Ingen höjdare och nu är det ju snart mars så nu tycker jag att våren kan få komma!

I kväll är det åter favoritträningen och jag ska minsann gå urtidigt från jobbet så att jag lyckas norpa en plats längst fram i salen. Säga vad man vill men träningen blir faktiskt roligare då. Efter träningen hoppas jag att vi äntligen lyckas sätta oss med våra Ecuador-bilder. Det ska bli skönt när vi hinner ta oss igenom dem.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida