tisdag 25 maj 2010

2010-05-25

I stormens öga
Igår kom beskedet som alla har väntat på, och spekulerat om. Det kom tidigare än väntat och det berör trots allt färre personer än väntat. 12 tjänster tas bort, alltså nästan tio procent av personalen i Stockholm och Göteborg. Jag har klarat mig igen och kan alltså fortfarande konstatera att jag hittills aldrig har varit med om att bli uppsagd, även om oron låg väldigt nära till hands igår.

Min tjänst kommer att beröras av en annan förändring, och det är att PR kommer att jobba mer mot marknadshållet och alltså kommer närmare mig, och samma sak gäller JG och GH. För min egen personliga del är förändringen positiv, eftersom jag nu för första gången på det här jobbet får någonting som kan liknas vid kollegor inom mitt område.

Men ändå. Stämningen på kontoret är konstig idag. Jag är ledsen för dem som måste sluta. Jag vet än så länge bara vem en av dem är, och honom kommer jag sakna enormt mycket eftersom han är en av mina absoluta favoritkollegor. Ledningen har skött situationen extremt dåligt dessutom - rykten sprids och snacket går och snart vet ingen vad som är sant och vad som är tomt prat. Oproffsigt är bara förnamnet, tråkigt men sant.

Min hårdträning igår vad skön och välgörande. Den behövdes, för att rensa huvudet och kroppen.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida