fredag 15 januari 2010

2010-01-15

Äntligen fredag!
Snart är arbetsveckan slut - en dag till och sedan är det helg. Idag jobbar jag hemifrån, jätteskönt! Lugn och ro är vad jag önskar mig nu.

Jag hade noll lust att träna igår men pallrade mig ändå iväg och körde ett body pump-pass. Det gick faktiskt jättebra - jag orkade hela passet igenom och det kändes klart bättre än veckan innan. Skönt och peppande och nu har jag en välförtjänt vila i tre dagar innan det är dags för nästa träning.

Tyvärr kom det inte in fler bud än skambudet på lägenheten så UP och mäklaren beslöt igår att köra en omvisning igen på söndag. Synd men det är som det är - bara att inse att den här lägenheten inte är i toppskick, vilket jag inte heller tycker. Det har knappt hänt någonting med den sedan UP flyttade in 1991 så i mina ögon är den ett renoveringsobjekt. Det blir gigantisk skillnad mot vår nya lägenhet som bara är tre år gammal och toppfräsch. I den nuvarande bostaden skulle vi behöva göra om i princip allt för att få det bra. I den nya kommer vi på sin höjd att sätta upp lite tapeter eftersom det bara är helt vitmålat överallt nu. Dessutom kanske vi byter ut skjutdörren till garderoberna i sovrummet,, men det är inget måste utan bara en smaksak.

Helgen kommer att bjuda på lite av varje. En lugn fredagkväll planerar jag för. Jag vet att det kommer att köras en after work i stan, men jag tänker inte åka in bara för det - jag har som sagt tröttnat ganska rejält på det nu... I morgon hinner jag förhoppningsvis med lunch hos mina föräldrar och sedan är det TM's 40-årskalas på kvällen. Söndagen går till att städa och fixa inför visningen, igen.... Så kan det vara men det är det som är livet!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida