torsdag 14 januari 2010

2010-01-14

Ssssooooovvaaaaaaaa
Idag är jag så trött så jag nästan är vimmelkantig. Hela veckan har varit ett enda stort minustecken när det gäller sömnen, på tok för få timmar varje natt vilket till slut gör mig till ett vrak. Dels har nog både jag och UP mycket att tänka på nu inför flytt, lägenhetsförsäljning och annat och det gör att vi båda två sover lite oroligare än vanligt. Sedan är Tuva igång också och jamar och vill leka nätterna igenom. Hon och Saga fick två nya lekmöss i julklapp av Ö och framför allt Tuva fullkomligt älskar dem. Hon försöker väcka oss på nätterna genom att jama ihållande utan avbrott och ja, hon är underbar, men det är jobbigt att inte få sova!

Jag körde ett spinningpass för PA igår igen och jag kan nästan säga att dessa pass tar knäcken på mig. Jag är precis förstörd efter varje träning - vansinnigt jobbigt, tunga ben och mjölksyra så det står härliga till. Jag vill ändå tro att jag är i bättre form än så - jag har tränat regelbundet tre gånger i veckan under väldigt lång tid och är en erfaren cyklist så det här borde jag klara. Men ändå. Fullkomligt slutkörd är bara förnamnet. I kväll blir det body pump och sedan är det i alla fall vila som gäller resten av veckan.

Igår kväll åkte jag och UP iväg på en snabbvisit till vår nya gata på Lilla Essingen. UP's kollega bor där och han hade lovat att hjälpa till att visa upp garaget för oss så att vi kan välja ut vilken plats vi vill ha. Vi hade fått en lista på lediga platser att välja mellan, och ingen av dem är väl helt optimal men det får gå. Vi har bestämt oss för en och förhoppningsvis anses platsen bredvid som så pass dålig så att den kommer att förbli tom under ett bra tag framöver, för annars kommer det att bli trångt och trixigt att parkera - särskilt för mig som är allt annat än en stjärna på sånt. Fickparkering ska vi inte ens prata om - jag har helt enkelt aldrig lyckats lära mig det. Ännu en sak att ta tag i under året...

UP har fått in ett skambud på lägenheten, 150 000 kronor under utgångsbudet. Han kommer inte att tacka ja till det, men jag börjar bli stressad. Tiden springer iväg och snart måste vi få komma igång med att packa ihop och göra klart inför flytten på allvar. Jag hoppas på att det händer något mer under veckan så att det här blir klart snart.

2 kommentarer:

Blogger Stjärnor & Champagne sa...

Mmmmm är det din kisse? Söt iaf....Spinning var länge sedan, herregud. Ja det är jobbigt. Spännande med er flytt, håller tummarna för er med försäljning.

Kram Anne

14 januari 2010 kl. 23:33  
Blogger Therése sa...

Anne, nej det är inte vår katt - mina är 9,5 år! Kanske kommer bilder på dem längre fram. :-)

15 januari 2010 kl. 09:13  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida