onsdag 26 november 2008

2008-11-26

Lite fira och mycket jobb
Det blev inget stort tvåårsfirande för oss igår. Jag promenerade från jobbet bort mot Birkastan och passerade lite olika affärer på vägen dit. Den fina kjolen finns kvar på Åhléns men jag behöver den ärligt talat inte så jag ska försöka låta den hänga kvar, hur fin den än är.

Jag och UP möttes på Mellow. Restaurangen var mysig om än ganska tom och maten var jättegod - jag kan absolut gå dit fler gånger. Men jag var jobbtrött och UP jobbstressad, inför sitt stora föredrag idag på morgonen. Vi åt och planen var egentligen att vi skulle ha lite fint hemma med tårta och dessertvin, men UP behövde jobba och satte sig vid datorn i stället. Jag tog ut katterna en kort sväng men förutom det hände inget speciellt på hela kvällen.

Jag fortsätter oroa mig inför utvecklingssamtalet, trots försäkringar från både PR och UP om att det kommer gå bra. Någonstans tror ju även jag att om FK hade varit missnöjd med mig så borde jag ha fått höra det vid det här laget. Jag hoppas verkligen att han inte är en sådan chef som inte säger någonting alls och sedan när man väl tar mötet så kommer allt missnöje som en hink kallt vatten rakt i ansiktet. Det är inte vad jag behöver nu - nu vill jag växa och utvecklas, inte bli nedtryckt i skorna igen.

Jag har raskt insett att tiden inför min flytt kommer att gå jättefort och att både jag och UP kommer att ha massor att göra till dess. Frågan är bara om han inser det också - behovet av att rensa hos honom är akut för att jag ska ha ens minsta chans att kunna flytta in där och jag är rädd att han kommer att skjuta upp det och göra allt i sista minuten, som det så ofta blir.

Vi har pratat om att ordna en nyårsmiddag hemma hos mig. Jag vill väldigt gärna vara där, eftersom det är sista nyårsafton i min lägenhet och eftersom utsikten över Stockholms fyrverkerier är fullkomligt spektakulär. Jag vill se och uppleva det en sista gång. Däremot, när vi började prata om vilka vi i så fall skulle vilja bjuda in, så tog det stopp. De få personer som jag egentligen kan tänka mig att bjuda hem är bortresta och UP hade inte heller någon som han spontant kände att han ville fira med. Det verkar som att våra gamla gäng börjar brytas upp nu. Umgänget med vissa minskar allt mer, det kommer nya som inte helt har etablerat sig ännu, och däremellan blir som ett vakuum, varken eller. Vi får väl se vilka vi bjuder in till sist.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida