fredag 21 november 2008

2008-11-21

Sjuk och tjock
Lagom till vårt stora kundevent i kväll har jag blivit sjuk. Jag har känt mig halvrisig hela veckan, men nu är jag så förkyld att jag knappt kan hålla mig uppe. Typiskt. Hade det inte varit för det stora innebandy-eventet i kväll så hade jag absolut inte gått till jobbet idag. Nu ska jag bita ihop och sedan får jag däcka i morgon i stället.

Min budgivare har inte hört av sig något mer och min intuition börjar säga mig att han kommer att dra sig ur. Han tar för lång tid på sig, är inte tillräckligt på, inte tillräckligt angelägen. Jag har meddelat mäklaren att om han inte återkommer med besked före klockan tre idag så lägger vi ut en ny visningstid på nätet. Jag tänker inte vänta längre på honom.

Igår fick jag ännu en garderobs-meltdown och gick en runda på stan innan jag åkte hem, trots att jag var sjuk och dödstrött. Jag letade jeans som fick mig att se smal ut men det var ju bara att glömma. Nästan ingenting passade och jag åkte hem utan något nytt. Jag däckade i soffan på kvällen, med apelsinjuice och honungsvatten. Bara fredagen går fort....

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida