onsdag 12 november 2008

2008-11-12

Allsång på Elverket
Igår var en riktigt novembermörk dag. Regn i stort sett hela dagen och jag var ute på möte och gick och gick i regnet, blev dyblöt och frös hela kvällen efter det. Mindre kul.

Efter jobbet mötte jag UP och TM för en snabb middag innan vi skulle gå på teater, Allsång som spelades på Elverket. Jag vet inte riktigt vad jag hade väntat mig men i verkligheten var det nog en av de märkligaste pjäser jag har sett. Handlingen var inte helt lätt att hänga med i - den pendlade från Stockholmsvardag till psykos till drömspel och fick till sist ett vackert slut, det allra första mötet, som jag föreställde mig det. Jag kan inte riktigt säga om den var bra eller inte.

Det tråkiga var att UP och TM väldigt tydligt visade att de inte alls gillade pjäsen. De satt och suckade och himlade med ögonen och jag kände bara att den här typen av lite tyngre kultur är helt bortkastad på dem. Eller så var det bara Lysekil som lyste igenom igen. Ingenting är ju så roligt som det - eller?

Mitt humör lättade lite när vi kom hem i alla fall. Katterna var där och de var glada att se oss. Jag hoppas resten av veckan blir bättre.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida