måndag 10 november 2008

2008-11-10

Filmtajm, shopping och mat
Jag har sett två mycket bra filmer i helgen. Det var ganska länge sedan jag var på bio, men nu finns en hel del som känns intressant. Fredagen var en extremt seg dag på jobbet. Allt kändes tristare än trist och jag ville bara att tiden skulle gå.

Jag tog en tur på stan efter jobbet och åkte sedan iväg till Söder för att träffa UP, FA och LA. Vi skulle äta grekiskt på Faros och sedan se filmen Burn after reading, den senaste av bröderna Cohen. UP hade varit och skrivit på kontrakt för att börja jobba hos Carrus under eftermidagen så han ville fira och beställde in bubbel som fördrink före middagen, till allas glädje. Middagen var prisvärd, mycket mat, men annars inget märkvärdigt utan ungefär vad man kan förvänta sig av en grekisk restaurang. Filmen var desto bättre, fylld av mycket bra skådespelare, totalt skruvad och hysteriskt rolig. Jag gillade den mycket och var mer än nöjd efteråt.

På lördagen hade jag gjort upp med EB och PR om att åka iväg till Vingåkers Factory Outlet för en heldag med shopping. Det blev en trevlig dag på alla sätt och jag är verkligen glad att jag har dem som kollegor. Med shoppingen gick det så där. Ungefär som väntat köpte PR och EB massor och jag nästan ingenting, åtminstone inte till mig själv. Det enda jag hittade åt mig var en vit pashmina som jag är väldigt nöjd med. Annars blev det ett regnställ och två tröjor till SL, en Tiger-skjorta till pappa och fem par strumpor, sex kalsonger (Tiger och Frank Dandy) och en skjorta (Tiger) till UP. Det roliga var att alla mina presenter till pappa och UP passade perfekt så det var väl investerade pengar ändå. Efter shoppingdagen åkte vi hem till PR, lagade middag och drack mousserande vin och hade mycket, mycket trevligt!

Söndagen var Fars dag och det var bara för mig att gå upp tidigt igen, den här gången för att städa och förbereda visning ännu en gång. UP kom hem till mig på morgonen och hjälpte mig och utan hans hjälp hade jag inte hunnit. Efter städningen var det packning som gällde eftersom jag kommer att bo hos honom under hela den här veckan och troligen även nästa vecka.

Vi var och tittade på två lägenheter men ingen av oss var tillräckligt engagerad för att riktigt orka ta in dem. Den ena lägenheten, en fyra vid Kristinebergs Strand, hade jag enorma förväntningar på, men den var inte så speciell i verkligheten tyvärr. Den andra lägenheten var en trea i Fredhäll och även där var förväntningarna större än verkligheten levde upp till. Ingenting att bjuda på nu heller, med andra ord. Jag känner mig också kluven i största allmänhet. Jag har inte sålt min lägenhet ännu och så länge jag inte har gjort det kan vi inte bjuda på något annat, och därmed känns det också meningslöst att ens titta för mig.

Efter visningarna åkte vi till mina föräldrar för att fira Fars dag. Presenterna passade och tårtan var god, men jag var inte alls på humör egentligen, var supertrött och hade inget som helst tålamod med någon utan var mest på dåligt humör. Men UP hjälpte pappa med datorn och jag vet att det uppskattas att vi kommer dit ändå.

Kvällen tillbringade vi hemma hos UP. Vi åt enkel middag och såg ännu en bra film, Kalle och Chokladfabriken. Jag har sett den förut men den är tillräckligt bra för att se om. Nu bor jag hemma hos UP igen och det känns bra att bara vara där, med honom.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida