måndag 24 november 2008

2008-11-24

Det stora innebandymästerskapet
I fredags var det kundevent igen - årets stora mästerskap i innebandy med totalt 24 lag och 150 anmälda personer från olika kunder. Det var ett stort event och jag var ansvarig som vanligt. Och som vanligt gick det bra - men jag häpnade i början av hur handfallna vissa personer var. De sprang runt som yra höns och frågade mig vad de skulle göra och hur - herregud, det är väl bara att se sig omkring och se vad som behöver fixas, tycker jag, men det blev att styra upp och svara på frågor och jobba, jobba, jobba.

Kvällen gick bra i alla fall. Turneringen flöt på, maten var god, spelarna nöjda och bussarna kom som planerat. Efter turneringen åkte vi vidare in till Ambassadeur för efterfest och även den blev lyckad. Jag mådde inte bra, kände mig sjuk och febrig, och var bland de första som åkte hem. UP hade också varit ute så han gjorde sällskap med mig på tunnelbanan och det var jag glad för.

Idag har jag fått höra hur nöjda folk var, hur roligt de hade och hur väl arrangerat kunderna tyckte att hela tillställningen var. Det gläder mig - sånt här kan jag faktiskt, det är något jag gör bra.

Jag har blivit kallad till utvecklingssamtal på torsdag och som vanligt bävar jag inför det. Jag har minst sagt dåliga erfarenheter från både Telia och Expand, där jag varit med om samtal med chefer som letat fel och inte gjort annat än att klaga och trycka ner mig i skorna. FK har jag så pass lite att göra med till vardags så jag har jättesvårt att läsa honom. Han kan tycka nästan vad som helst. Det är bara att hoppas att det går bra. Och med eventen vet jag att jag är duktig. Alla event jag har genomfört här har jag fått höra att de har lyft sig från tidigare år och det är något jag kommer att ta med mig och peka på inför samtalet. Det ska gå bra. Det måste det.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida