torsdag 4 september 2008

2008-09-04

Livet förändras
Jag är konstant trött nu, på gränsen till utmattad av allting. Mycket att göra och miljoner känslor som flyger runt i huvudet. Jag har huvudvärk, migrän, i stort sett varje dag och vet inte hur jag ska bli av med det. Jag tänker att om jag bara klarar de kommande veckorna så kan jag bryta ihop sen, men inte nu, inte ännu.

Igår var det tjejträff med några gamla kollegor från Telia som jag hade tagit initiativ till. Det var jag, CN, AK, EH, MD och NM. Det var roligt att träffa dem och roligast av allt var att se MD och CN som båda är höggravida nu. De var i toppform båda två och såg nästan piggast och fräschast ut av oss allihop. AK var lika snygg som vanligt efter sin graviditet men EH var läskigt mager och NM var inte riktigt sig själv heller, tyst och frånvarande och den som ville åka hem först. Jag blev lite orolig för henne men hoppas att det bara var en tillfällig svacka.

När vi satt på restaurangen igår tänkte jag ofrånkomligt på hur mycket livet har förändrats för oss alla på bara några år. För tre år sedan var nästan alla singlar, utom NM som gick igenom en tuff period i sitt äktenskap. Nu, tre år senare, har NM det jättebra med sin man och familj efter krisen de har gått igenom. MD är gift och väntar barn, EH är gift med en dotter, CN är pendlande sambo, förlovad och gravid och AK är sambo och förlovad med en dotter. Jag har pojkvän men är fortfarande den enda som varken är sambo eller har barn.

På sätt och vis var det nog roligare att umgås med tjejerna förut, innan barnen. Nu lever de alla i en helt annan verklighet, småbarn och graviditeter är deras värld och därmed blev det också att vi pratade mycket om det under kvällen. Jag märkte på NM att hon tyckte det var hur tråkigt som helst men jag försökte ändå gilla läget och hänga med i samtalen. Det är inte riktigt som det har varit men det är OK ändå, antar jag.

Jag har fått erbjudande om att följa med på en tjejhelg till Sandhamn om några veckor och jag är kluven. Det kan nog bli kul och jag skulle gärna vilja åka bort lite, träffa nytt folk och bara koppla av. Å andra sidan är det ekonomin. Jag ska åka ner till SSH om en dryg vecka och dessutom behöver jag och UP komma iväg själva också för att få landa och hitta tillbaka till varandra lite. Frågan är vad som är viktigast för mig. Jag har inte råd att göra allt så jag måste ju välja.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida