måndag 23 juni 2008

2008-06-23

Midsommarafton
UP avstod från att åka till Skåne över midsommar för första gången på 17 år, för min skull. Jag har katterna hos mig och kan inte resa bort och UP ville hellre fira midsommar med mig än att åka bort själv. Vi drog ihop en lite provisorisk midsommar med oss två, SS, TM och en kompis till henne. TM och SS kom väldigt bra överens och dagen blev på det hela taget lyckad.

Vi började firandet på Skansen. Där har jag inte varit på evigheter och midsommar har jag bara firat där en gång, när jag var liten. Nu hittade vi en perfekt picknickplats och vi bredde ut våra filtar och dukade upp - fyra sorters sill, lax, ost, färsk potatis, bröd, västerbottenpaj, jordgubbar och vispgrädde. Det var otroligt gott och vi hade otroligt skönt i solen med god mat och folkmusiken på avstånd. Vi tog en tur runt bland djuren också innan vi åkte därifrån sent på eftermiddagen.

Vi tog oss vidare hem till UP där det var grillning och ännu mer mat på klipporna nedanför hans hus. Vi hade tur med vädret också, i stort sett inget regn på hela dagen. Kvällen slutade relativt tidigt men det var alldeles lagom ändå.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida