torsdag 19 juni 2008

2008-06-19

Bedrövligt
Sverige är ute ur fotbolls-EM och gårdagens match mot Ryssland var faktiskt bland det sämsta jag har sett i fotbollsväg. Som tur var hade kanal 3 Sex and the city-maraton hela kvällen så större delen av tiden tittade jag på det i stället för den usla matchen.

Jag har migrän för andra dagen i rad och det är lagom kul. Hjärnan går på halvfart, om ens det, och jag längtar bara efter att få sova. Jag tränade med EB igår och det gick ändå över förväntan, men jag är osäker på om jag ska träna idag också. Jag har bokat en plats och jag har träningsväskan med mig, men samtidigt är jag bara så oändligt trött och huvudvärken gör inte saken bättre.

Igår innan jag skulle somna fastnade mina tankar hos en så kallad konstnär som jag har läst om i veckan. Han bor i Sydamerika någonstans och hans så kallade konst går ut på att han fångar in en vild hund från gatan, binder fast den i koppel vid väggen i ett galleri och sedan ser på medan hunden svälter till döds. Hur man kan kalla det för konst, eller ens tillåta att det händer, övergår mitt förstånd med råge. Jag fattar inte hur sjuka människor kan bli och ändå tillåtas att gå omkring lösa på gatorna. Det är bedrövligt om något. Djur skrämmer mig inte, men människor däremot är ju rent livsfarliga.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida