torsdag 17 april 2008

2008-04-14

Partyhelg

Den här helgen blev det utgång både fredag och lördag. Fredagen började med pub på jobbet vilket var riktigt trevligt. Jag tackar min lyckliga stjärna för att jag faktiskt verkar ha fått verkligt bra jobbkompisar här. Det är folk som är roliga, öppna och lätta att prata med. Stämningen är bra och folk skrattar mycket tillsammans. Framför allt är det två tjejer som jag absolut kan tänka mig att jag kommer att börja umgås med även utanför jobbet.

Tyvärr kunde jag inte stanna på puben så länge eftersom UP och ett stort kompisgäng till honom skulle ut på Vindhem. Middag och liveband och party. Jag har varit på en sådan tur en gång tidigare, bara en vecka efter att jag lärde känna UP för snart ett och ett halvt år sedan. Då var det jättekul, fest och dans och mycket annat. Den här gången blev inte lika bra. Jag var egentligen inte alls upplagd för någon partybåt och kände inte för att dricka alkohol. Att vara nykter när alla andra är fulla kan funka ibland och ibland inte. Den här gången hade det varit bäst att dricka lika mycket som alla andra. UP festade med de andra men jag höll mig lite mer för mig själv, önskade att jag hade kunnat hoppa av båten och åka hem. Jag var inte på humör helt enkelt, det fanns för många andra tankar som störde och distraherade.

På lördagen var det champagnemiddag hos ÅK. Hon är så perfekt så man kan få komplex för mindre. Hennes lägenhet är en dröm, precis vad jag vill ha. Det enda som saknas är balkongen och snart får hon den med. ÅK har perfekt smak och hon har tänkt på varje detalj. Hon är så duktig och kreativ att hon skulle kunna platsa i vilket heminredningsmagasin som helst.

Maten är inte sämre. Det blev fyra rätter som hon enkelt slängde ihop: sparris med pilgrimsmusslor, krämig jordärtskockssoppa med västerbottenpajer i portionsform, champagnerisotto serverade i parmesankorgar och slutligen en pannacotta med kardemumma, jordgubbssås och choklad spritsad i form av en blomma. Till allt detta serverades champagne. Kort sagt en perfekt middag i sällskap av fem andra tjejer; ÅK, KH och ytterligare tre som jag inte träffat förut. Det var evigheter sedan jag var på tjejmiddag och det var kul som omväxling till allt grabbigt umgänge som det oftast blir annars. En alldeles utmärkt kväll helt enkelt.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida