torsdag 17 april 2008

2008-04-14

I’m not here

På sista tiden har det känts som att jag lever i en bubbla. Som att jag ser allt på avstånd, utifrån, som att jag inte riktigt är där, inte riktigt är med. Jag har börjat glömma bort mig själv mitt i allting. Det är som att jag gör det mesta mer för andras skull än för min egen. Jag tappar bort min egen identitet i den där ständiga strävan efter att passa, att göra rätt och vara rätt.

På sista tiden har jag mått så dåligt över det här så jag har till och med börjat stänga UP ute. Han är underbar och kärleksfull som alltid men det är som att jag inte kan ta in det, som att jag inte klarar att ge samma känslor tillbaka eftersom jag själv mår så pass dåligt.

Jag har ingenting att klaga på egentligen och det vet jag. Egentligen har jag allt och mer därtill. Jag är lika värdefull som alla andra och ändå går jag konstant runt och känner mig otillräcklig. Som att jag inte har något att erbjuda, inte fyller något behov eller någon funktion i världen. Jag antar att trycket bara blir för stort ibland.

Mitt främsta mål nu är att hitta tillbaka till mig själv igen. Att återfinna min egen identitet, den jag är och vill vara. Att inte bara göra det som andra önskar av mig utan att göra saker för mig själv också. I slutänden är det faktiskt viktigare än allt annat.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida