onsdag 27 februari 2008

2008-02-27

Omotiverad
Min brist på motivation och arbetslust har nått oanade bottennivåer efter Düsseldorf. Jag har tappat sugen helt. Minsta lilla uppgift - och jag har ju fortfarande saker att göra - känns så oöverstigligt jobbig och framför allt tråkig. Jobba? Vem bryr sig?

Det har varit lite mer uthärdligt när de flesta av kollegorna fortfarande har varit borta på mässan, men nu är de tillbaka och allt är som vanligt igen. Surpuppan AG sitter på sin plats mittemot mig och jag är glad att jag har skärmväggen så att jag åtminstone slipper titta på henne. Hon är en typisk osäker liten mobbare som gör sig själv större och bättre inför säljarna genom att få mig att framstå som sämre, som mindre kompetent, som dummare. Det är så otroligt lätt att genomskåda för mig, men jag tror däremot inte att säljarna ser det. De går på varenda liten fint hon kör med, men så är ju även de ett gäng inkompetenta idioter.

Jag körde ett spinningpass efter jobbet men det gick så där. Jag hade ätit en smörgås lite väl tätt inpå träningen och började nästan må illa efter 20 minuter ungefär. Det blev inte att träna för fullt med andra ord men det var nyttigt ändå.

Efter träningen åkte jag till UP igen. Jag har bott hos honom två nätter på raken nu och det har känts bra. Vi pratade igår om att vi ska ta en hel vecka var och bo hos varandra, mer eller mindre flytta in på riktigt, även om det är för en begränsad tid. Det kan nog vara nyttigt för oss att prova det. Jag tror att det kommer att gå bra.

Vintervädret är förresten under all kritik. Bara regn och grått hela tiden. Enda fördelen är att jag kan gå i kjol utan att frysa. Jag längtar efter min semester!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida