fredag 8 februari 2008

2008-02-08

Det är min tur nu!
Äntligen! Idag vill jag skrika som Petter för full hals - DET ÄR MIN TUR NU! VINDEN HAR VÄNT! För igår blev jag erbjuden ett jobb på Six. Det är knappt så jag kan tro att det är sant. Vi har inte skrivit något kontrakt ännu, eftersom lönen inte är klar. Men jag har blivit erbjuden ett jobb på Six. Jag har blivit erbjuden ett jobb på Six!!

Jag gick från den korta intervjun skrattande, med UP jublande i telefonen. Jag kan inte ens minnas när jag sist var så glad. Det känns som att jag är på väg att släppas ur ett - som jag har trott - evighetslångt fängelsestraff. Som att jag äntligen kan andas, som att jag äntligen får tillbaka den energi och livskraft som har jag har dränerats på i två års tid. Äntligen händer det mig. Äntligen har det vänt. Äntligen.

Jag var på ansiktsbehandling på kvällen och efteråt hämtade UP upp mig i stan och vi åkte hem till mig. Vi firade resten av kvällen med god mat och semlor. Underbart, härligt, livsnödvändigt faktiskt! Äntligen är det min tur. Jag kan andas igen.

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida